Trassel med Web Developer – verktygsfält som inte visas

Har irriterat mig så otroligt mycket på att mitt favorittillägg “Web Developer” för Firefox helt plötsligt bara försvann för några veckor sedan. Har hela tiden tänkt att det varit trassel med någon profil eller med själva installationen av Firefox.  Tänkte att jag skulle lösa problemet en gång för alla och började kolla runt på nätet.

Så hittade jag till slut en lösning genom Craig Hamnett som upptäckt att mitt favorittillägg krockar med ett tillägg som kommer med Skype, och som antagligen installerades när jag uppdaterade till den senaste versionen. Förbannat irriterande.

Lösningen på problemet var rätt enkelt, när man då väl fick reda på vad som strulade.  Gå in under “Verktyg > Tillägg” och och avaktivera eller avinstallera “Skype extension for Firefox” så fungerar allt som det ska igen.

Kan inte påminna mig att jag accepterade någon installation av tillägg, när jag uppgraderade Skype. Program som vill installera egna små tillägg i hemlighet ger jag inte mycket för…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *