Hur inflytelserik är din blogg?

inflytandeHar nog skrivit rätt många rader om Ted Valentin och hans kartsajter här på bloggen det senaste året. Du kanske redan har kollat in annonskartan.sehotellkartan.se eller wifikartan.se? När nu 24 hour business camp just har avslutats, så kommer ytterligare en finurlig sajt från Ted.

På Inflytande.se kan du se hur din bloggs inflytande i bloggosfären förändras över tid. Värdet beräknas på hur många som länkar till bloggen och enligt Ted så ska snart fler faktorer vägas in i betyget.

Givetvis så kollar man ju genast sin egen blogg och… ja, nu vet jag inte om det är Teds sätt att tacka för alla vänliga ord, eller om sajten “räknar” fel!? Något har iallafall hänt bara de senaste månaderna. Inbjudningar till diverse aktiviteter från Adobe och inbjudan till bloggarfrukost på Stockholms handelskammare och nu senast, fina siffror på inflytande.se. Kul! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *