Bad usability calendar 2009

bad_usability_calendar_09_us_english-1Under några år nu har jag skrivit om Bad usability calendar som killarna och tjejerna på NetLife Research i Oslo ligger bakom. Ja, det är förresten dem som ligger bakom en konferens i oktober 2009 som jag är så jäkla sugen på.  Det är UX Challenge som går av stapeln den 5-8 oktober 2009 på Svalbard av alla ställen. Riktigt häftigt!

Nåja, nu var det kalendern jag tänkte skriva någon liten rad om. Fick den faktiskt som ett brev på posten för ett par veckor sedan, men ser ju att man precis som tidigare kan laddda hem den i pdf-format. Finns numera på 13 olika språk och i A3- eller A4-format.

Bad usability calendar för åren 2005-2008 hittar du här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *