Ändringshistorik i Google Analytics

Snart kan du se historik i ditt  Analytics konto...
Snart kan du se historik i ditt Analytics konto…

Snart kommer ytterligare en smart funktion i Google Analytics. Om du är administratör för ett konto, så kommer du inom kort att kunna se ändringshistorik. Det blir helt enkelt en lista över aktiviteter så att du kan se vem som gjort vad och när. Kan vara allt från att någon skapat ett nytt filter till förändringar i mål eller justeringar av användares behörighet. Riktigt bra om ni nu är flera som är administratörer för samma konto.

I historiken kommer du förutom tid och datum, att se användaren (e-postadressen) och vilka ändringar som gjordes upp till 180 dagar bakåt i tiden. Du lär få en notifiering när historiken är på plats i ditt konto, annars kan du också kika om det möjligen dykt upp en ny flik mellan “Datakällor” och “Kontoinställningar” när du klickat in dig under menyvalet “Administratör”.

Mer information om det här finns i artikelns “Understand Updates To Your Account With Change History” på analytics.blogspot.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *