Firefox 19 med inbyggd pdf-läsare

Firefox version 19
Firefox version 19 finns nu för nedladdning…

Igår släppte Mozilla Firefox 19 för nedladdning. Om du redan kör en lite nyare version så kommer den med största sannolikhet att sköta uppdateringen helt automatiskt. Om den inte drar igång, så kan du gå in under “Hjälp” och välja “Om Firefox” för att starta uppdateringen därifrån. Ja, det går givetvis också att surfa direkt till Mozillas sajt. Klicka bara på bilden här till höger.

Den största nyheten i den här versionen är att webbläsaren nu innehåller en egen inbyggd pdf-läsare. Det var ju bara någon dag sedan man på idg.se kunde läsa om att Adobe tvingas till ännu en panikuppdatering, om säkerhetsproblem och pågående attacker mot Adobe Reader. En inbyggd läsare är väl kanske säkrare… antar jag!?

Firefox 19 med inbyggd pdf-läsare
Inbyggd pdf-läsare…

Firefox 19 i svensk version hittar du såklart på Mozillas webbplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *