annonskartan.se

Annonskartan
Annonskartan

Ted Valentin heter grabben bakom bland annat wifikartan.sesushikartan.se och badkartan.se. Samtliga sajter är förbaskat smarta tjänster som mixar information från flera olika håll. Ja, samtidigt som du givetvis kan lägga in egen information och sedan få allt snyggt presenterat via Googles kartor.

Nu var det dags för annonskartan.se att se dagens ljus. Genialt, enkelt och snyggt. Tjänsten suger upp massor av annonser från bl a Blocket och Tradera. Med hjälp av annonsens information (bland annat postnummer) får man ut en position, och du ser allt snyggt presenterat på en karta. På det här sättet kan du lätt söka efter saker som är till salu i din hemstad, eller till och med i närheten av din gata.

Ett par gator hemifrån mig säljer någon just nu ett par marsvin. Det här är nästan beroendeframkallande…

Kolla in annonskartan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *