Spotify!

Tusan, jag missade ett års dagen med flera månader. Den 30 maj 2007 mailade den ohyggligt snälla “daniel” en invite till något som antagligen är världens bästa och smartaste musikprogram/tjänst på nätet. Efter att ha haft förmånen att få köra Spotify i lite drygt ett år och 4 månader, så måste jag säga att jag är lika lyrisk nu som jag var då jag först drog igång programmet. Kika in på deras sajt och dra iväg ett mail redan idag. Har du en förbaskad tur så kanske du också kan få ett “testkonto” (tjänsten är fortfarande en beta).

Snyggt, snabbt, lättanvänt och med ett fantastiskt urval. Ja, det kan nog sammanfatta Spotify. Ett par minuter tilll och jag hade kunnat fylla inlägget med ännu flera superlativer… eller som de själva skriver

Spotify is a new kind of digital music service designed to help you enjoy music a little more.

… så sant, så sant

Ett svar på ”Spotify!”

  1. Åh jag skulle bli lyrisk om jag fick testa Spotify! :)

    Jag försökte köpa ett premium-konto idag med hopp om att jag kunde betala genom bankkonto eller nåt, för de tar bara emot kreditkort, som jag tyvärr inte har något. :(

    Fin och bra blogg förövrigt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *