Spotify för alla!

Så nås man äntligen av mailet som man väntat på i ett par år. Spotify har skrivit avtal med bla Universal Music Group, Sony BMG, EMI Music, Warner Music Group, Merlin, The Orchard och Bonnier Amigo. Sedan en stund tillbaka har man uppdaterat sajten och man kommer att rulla ut gratiskonton löpande de kommande månaderna. Har du redan ett betakonto så omvandlas det redan nu till ett fungerande gratiskonto.

Är du redan nu sugen på ett premiumkonto för att slippa reklamen, så går det bra att teckna ett sånt för 99:-/månad alternativt 999:- för ett helt år.

Härligt!

3 svar på ”Spotify för alla!”

  1. Tack för tipset Johan!

    Jens, jo… det är nog samma här. Var rädd att ett premiumkonto faktiskt skulle vara dyrare. Avvaktar väl lite för att se hur snabbt de får in ny musik (när de nu ska ha skrivit en massa avtal), sedan så lär det bli ett konto utan reklam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *