WordPress 2.3 på plats

Ägnade säkert en halvtimme igår till att installera den nya versionen av WordPress för den här bloggen. Det var väl kanske dags för en nu. Har medvetet struntat i flera av de små uppdateringarna som skickats ut varannan vecka under de senaste månaderna. Det tempot orkar man liksom inte hålla.

Jag slås återigen av hur smidigt det går att göra den här uppdateringen. En snabb backup av databasen, inaktivera alla plugins och sedan är det bara att ftp:a upp filerna till servern. Nu brakade i och för sig min kalender ihop (den som legat överst i högerspalten de senaste året). Tröstar mig med att det också bara är en plugin, som jag väl får prova att ladda hem igen.

WordPress 2.3 hämtar du här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *