skatteverket.se – en prototyp

Skatteverket bygger nytt och nu får du gärna kommentera betaversionen av nya skatteverket.se.

På http://prototyp.skatteverket.se kan alla gå in och kolla in en tidig version av den nya sajten. På vår blogg finns också ett antal frågor som projektet gärna vill ha svar på. Där finns också en hel del  dokumentation om arbetet som resulterat i beta-versionen. Där finns bl a mer om utvecklingen av form och struktur, om de tänkta typanvändarna och personerna bakom projektet. Även kronofogden.se omfattas av projektet och deras prototyp kan du ladda hem som en zip-fil.

Jens, Jeanin och de andra i projektet gör ett alldeles fantastiskt arbete. Jag är övertygad om att resultatet kommer att bli otroligt bra, och att vi inom kort kommer att se fler myndigheter och kommuner arbeta på precis samma sätt.

Spana in prototypen som sagt, kommentera gärna och vill du sedan bli lite nostalgiskt så kan du plocka hem bildspelet (ppt-fil, 1 Mb) som vi gjorde då Skatteverkets webbplats firade 10 år (1996-2006). Där ser du bl a hur utseendet förändrats under åren.

Några artiklar om vår blogg och prototyp

Ett svar på ”skatteverket.se – en prototyp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *