Över en miljon iPhones

Apples iPhone 3...
Apples iPhone 3…

Läser på it24.idg.se om att Apple sålt över en miljon iPhones. Detta bara 74 dagar efter att den lanserats i USA. Apple har tidigare sagt att man siktar på att sälja 10 miljoner IPhones före utgången av 2008. I den här takten tror jag knappast att det ska vara några problem.

Det ryktas om att en europeisk version av iPhone (turbo 3G och  dubbelt så mycket minne) kommer i mitten av november. Återstår att se om det finns någon sanning bakom dessa rykten. Återstår också att se när den blir tillgänglig i Sverige, med svensk operatör.

Kan inte låta bli att citera några välformulerade rader från ett inlägg  på en av mina favoritbloggar (Robert’s talk)

I believe it to be a very decent product, but given the explosion of attention over Internet, it sounds rather that it is the first cell phone that can actually give you a blow job as well…

Apples iPhone är kanske mera hype än telefon, vad vet jag… Jag bidrar iallafall likförbaskat gärna med att höja deras försäljningsstatistik med ytterligare en telefon. Ja, liksom bara för att testa lite… :-).

Mer om Apples iPhone

Ett svar på ”Över en miljon iPhones”

  1. …Här finns en till statistikhjare.. mycket för att jag är djupt förälskad i min IPod…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *