Prisvärt USB-minne

sandiskmicroLasse på jobbet har verkligen grym koll på Clas Ohlsson (butiken alltså…). Efter hans tips om att man säljer billiga USB-minnen, så sprang jag in till butiken i Gallerian i förrgårkväll. Nu är man ägare till en SanDisk Cruzer Micro (U3) på 4 GB. Priset? 299 kronor!

Efter en snabbtitt på Prisjakt så ser jag t ex att PixMania tar 549 kronor för samma minne. Så har vi också kontorsgiganten.se som vill ha 1212 kronor. Eh…

3 svar på ”Prisvärt USB-minne”

  1. Fick du den nya pinnen att funka i Vista ?
    Min lirar inte :-(

  2. Jag har inte installerat Vista hemma än, så jag testade just på kollegans labb-dator på jobbet. Det fungerar utan problem. Den drar inte igång via ”autorun”, men enheten läggs iallafall upp och då är det ju bara att dra igång allt via ”LaunchU3.exe”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *