Äntligen trådlöst bredband

Slog till och köpte ett Telia trådlöst bredband/USB-modem när vi var i Dalarna i helgen. I den här delen av landet känns det tryggast med Telia som leverantör, och när vi sprang förbi en av deras butiker kunde jag inte låta bli.

I en faslig massa år har jag tillbringat hotellkvällar och nätter med att köpa Telia Homerun för 120 kronor per dygn. Det blir rätt mycket pengar på en månad. Dessutom så utnyttjar jag ju inte på långa vägar de 24 timmar som man betalar för. Nu kan man istället koppla upp sig när/var som helst  för 199 kronor per månad.

Hastigheten blir upp till 384 kbits/s. Kanske inte mycket att ha om man vill ladda hem film/musik, men helt ok om man vill uppdatera sajter och kolla mail m.m. Telia förbehåller sig visst rätten att begränsa hastigheten till 30Kbit/s om användandet överstiger 5 GB/månad. Men det får man väl ta…

Hoppas nu att man valt rätt leverantör och paket. Lär återkomma med en “utvärdering” rätt snart :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *