Saigon – One Must Die

Saigon - One Must Die
Saigon – One Must Die

I januari/februari 2006 skrev jag ett par inlägg om vårt gamla hårdrocksband Saigon. Efter det har jag med jämna mellanrum fått förfrågningar om jag inte skulle kunna lägga upp alla låtar från albumet som vi spelade in. Har visst några nostalgiska släktingar, vänner och bekanta där ute :-).

Min begynnande 40-års kris känns inte bättre när jag inser att det nu är 22 år sedan bandet var i studion och spelade in “One Must Die”. Herregud…

Tidigare inlägg

2 svar på ”Saigon – One Must Die”

  1. Kul att höra låtarna igen. Jag köpte Lpn på Hammarlunds när den släpptes. Men jag har tyvärr tappat bort den.

  2. Fy fan vad bra!
    Rippade denna super skiva från LP till MP3 för många år sedan, men den kom bort i hanteringen i samband med ngn hårddisk crasch…..
    Kommer aldrig att glömma när jag såg Saigon live för första gången utanför Järnia på Torget i Söderhamn någon gång i mitten av 80-talet. Det var nog det som fick mig till att bestämma mig att spela Hårdrocksgitarr he he.
    Tack Anders!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *