Webbanalytiker & digital strateg

Veckans demo #33 (Don’t hold back)

Det blir långt mellan gångerna, och ”Veckans demo” får nog snart döpas om till månadens demo tror jag. Inside Information ligger bakom detta alster som Danne Karlsson skrev musiken till. Själv bidrog jag med text och melodi, och resultatet blev ”Don’t hold back”…

Inside Information – Don’t Hold Back

2 kommentarer

  1. Bosse D

    Bra låt, gillas!

  2. Anders Åhlund

    Hejsan Bosse! Kul att du gillar låten. Tycker sjäv att den blev helt ok. Jag är nog lite svag för pianomusik, som är lite i stil med Bruce Hornsby å sånt. Det lär komma fler gamla demosar (heter det så?) här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2022 Anders Åhlund

Tema av Anders NorenUpp ↑