Adobe Reader 8 är här

“äntligen” skriver man på idg.se… men hur många bryr sig egentligen!? Har förstått att det ändå är ganska många användare som sitter med andra gratisalternativ (som t ex Foxit). Nåja, det är en annan fråga. I tisdags släppte iallafall Adobe sin Adobe Reader 8. En av nyheterna är att den innehåller en RSS-läsare. Har inte riktigt fårstått nyttan av en sådan, men det kanske kommer… En annan nyhet är stödet för Adobe Online Services Document Center som gör det möjligt för användare att skapa digitala signaturer för PDF-filer. Nu kan man förresten också zooma in i valda delar av pdf-filen med hjälp att en litet inbyggt förstoringsglas och få valda delar av filen uppläst (vet inte om den funktionen funnits tidigare?).

Adobe Reader 8 är fortfarande gratis och finns alltså redan för “avhämtning” på Adobes sajt. Är du mer intresserad av fullversionen, Acrobat 8, så kan du kika in nedanstående länkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *