Färger på webben

Ibland är det bara så förbaskat svårt att hitta rätt färger. Det känns omöjligt att hitta någon primärfärg att bygga vidare på, än mindre en färgskala för hela sajten. Det finns dock ett antal smarta sajter och tjänster på webben som kanske kan underlätta. Senast i raden av finurliga färgväljare är Kuler från Adobe Labs. Här skapar man snabbt och enkelt hela teman som man även kan dela med sig av till andra besökare. Det är ju förresten något som man känner igen från sajten colourlovers.com. De sistnämna kommer förresten med en ny sajt den 25 november. Hur som helst, Kuler är riktigt smart, enkelt och rätt snyggt. Fler finurliga sajter att kika in på när fantasin tryter är:

2 svar på ”Färger på webben”

  1. Sökmotorn var inte mycket att hurra för. Kikade på Kuler och får ingen träff på ”taxes”. Har även bläddrat igenom några hundra scheman under ”Newest”. Ångrade du dig och plockade bort färgerna igen? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *