Messenger ersätts av Skype i mars

Det blev rätt stora rubriker i diverse datortidningar när Microsoft köpte Skype i maj 2011. Det blev också en del skriverier när man så sent som i november förra året meddelade att chatt-tjänsten Messenger skulle stängas redan under 2013. Nu har man alltså gått ut med vilket datum det blir…

SkypeDen 15 mars stängs tjänsten för gott och då flyttas alla användare över till just Skype. I tisdags började man skicka ut mail till alla sina användare. Där skriver man bl a

On 15th March 2013 we are retiring the existing Messenger service globally (except for mainland China where Messenger will continue to be available) and bringing the great features of Messenger and Skype together. Update to Skype and sign in using a Microsoft Account (same as your Messenger ID) and all your Messenger contacts will be at your fingertips. You’ll be able to instant message and video chat with them just like before, and also discover new ways of staying in touch with Skype on your mobile and tablet.

Ovanstående är saxat från sajten “The Next Web” där du hittar lite mer information. Så kan du ju givetvis också hitta mer att läsa direkt hos Microsoft. Där kan du också “uppdatera” till Skype, om du inte redan använder det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *