Hemnet för iPhone färdig att ladda hem

Har varit en del skriverier om iPhoneapplikationen från Hemnet som varit på gång. Den skulle visst vara på gång denna vecka, och för en liten stund sedan hittade jag den faktisk via App store i mobilen.

Enkelt och smidigt att söka bostad utifrån var jag befinner mig alternativt via sökning på län/kommun. Lätt att filtrera sökningar och logga in för att spara favoriter m.m. Känns överlag som rätt intuitiv och smidig att hantera.

Känns som att de lyckats bygga en riktigt bra app. Den här kommer jag att använda flitigt… åtminstone någon månad till. Jag räknar ju kallt med att jag ska hitta familjens drömboende rätt snabbt. Nu kan jag ju t ex utnyttja tiden på tåg och tunnelbana också. Kanonbra!

Som sagt surfa in via iTunes eller gör en sökning på “Hemnet” via App Store i mobilen. Lovar att det inte kommer att dröja länge innan du hittar appen i topplistan.

Länk till Hemnet i App Store

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *