Opera Fingertouch för mobiltelefonen

I slutet av december skrev jag om Opera som just hade kommit med “Opera Mobile 9.5. det är förvisso som betaversion, men efter att ha kört den i drygt två månader nu, kan jag bara konstatera att den fungerar riktigt bra. Det har inte varit något som helst krångel, och det är en given ersättare för det gamla elände som varit förinstallerad i min Sony Ericssons P1i.

Nu har det kommit en spännande uppdatering för alla “UIQ” mobiler. Med Opera Fingertouch 9.5 får du ett beteende som påminner om iPhone. Det gör det lättare att navigera med fingrarna och länkar eller formulärfält som ligger tätt ihop, zoomas in så att du inte riskerar att trycka fel. Lämpligt om du är förbaskat darrhänt, sitter på t-banan eller bara vill slippa navigera med mobilens “penna”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tiVItBOFpt0&eurl=http://my.opera.com/operamobile/blog/2009/03/05/opera-fingertouch&feature=player_embedded[/youtube]

Mer information och nedladdning av Opera Fingertouch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *