hotellkartan.se – från webbkartornas okrönte konung…

Ja, så beskrivs Ted Valentin när man kollar in eftermiddagens notis på internetworld.se. Han hamnar på tredje plats när tidningen utser “årets entreprenörer” och man skulle nästan kunna få för sig att han firar utmärkelsen genom att faktiskt lansera ännu en karttjänst.

På hotellkartan.se kan du recensera hotell. Det finns flera saker som skiljer sig från hans övriga karttjänster, det viktigaste är nog faktiskt att den inte bara omfattar sverige utan faktiskt hela världen. Nu kan du alltså recensera hotell i hela världen. Alldeles förbaskat smart och även om jag verkligen gillar t ex annonskartan.se och cafékartan.se så är den här tjänsten något utöver det vanliga…

Informationen på hotellkartan.se kommer från flera olika bokningssajter och uppdateras automatisktvarje vecka. Du kan bl a

  • Kolla in de billigaste hotellen i Peking
  • Det bästa hotellet i Kroatien
  • Sortera hotellen efter pris
  • Prisjämföra hotell som finns på flera bokningssajter

Läs mera på Teds blogg och se till att kolla in hotellkartan.se. De senaste nio åren har jag tillbringat en massa nätter på hotell, och då framförallt i Stockholm. Får jag lite tid över så kan det nog bli några rader om allt från hotellrum där föregående hotellgäst inte spolat toaletten efter sig och hotell där man kanske inte byter sängkläder så ofta. Det blir givetvis också några rader om alla de pärlor till hotell som jag också haft förmånen att få bo på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *