annonskartan.se följs av cafekartan.se

Ännu en smart sajt lanseras av Ted Valentin.  Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är han grabben bakom bl a annonskartan.se. På cafekartan.se kan du kommentera och recensera caféer över hela Sverige. När jag söker på Söderhamn så har vi ännu så länge bara “Café Ljusnelaxen” och “Furan Café och Godis” med på kartan. Jag tror att jag ska tipsa Ted om våra övriga ställen.

Precis som annonskartan.se så är det förbaksat smart och riktigt kul att kolla runt. Nu lär det gå rätt snabbt att gå igenom de ställen vi har här uppe i Söderhamnstrakten. Befinner man sig i en större stad (om man som jag arbetar i Stockholm flera dagar per vecka) så är ju det här kanonbra. Det ser ju ut att finnas så många fler trevliga ställen än bara de som ligger mellan hotellet och centralen :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *