Måndagmorgon i Malmö

Står vid gästdatorn i receptionen på Scandic S:t Jörgen i Malmö. Nyss hitkommen efter en hopplös natt på tåget från Söderhamn/Stockholm. En halvtimmes försening från Söderhamn till Stockholm. Ytterligare en halvtimmes försening i Stockholm, innan man kunde kliva på nattåget. Konstaterar surt att jag fått en rätt sunkig “hytt” eller vad nu SJ kallar det. Ser ut som att det runnit urin på toalettgolvet som sedan torkat fast. Provar faktiskt att torka, men det sitter fast. Skönt… då var det väl bara “vanlig” smuts då kanske. Sover sammanlagt någon stackars timme, innan det är dags att försöka ge sig på en dusch. I höjd med Lund har jag iallafall klarat av det konststycket, utan att ramla och slå in skallen. Så kan jag konstatera att smutsen på toalettgolvet faktiskt lösts upp medan jag duschade… i morse tvättade jag därför fötterna extra noga.

Är då som sagt äntligen framme i Malmö. Efter en stadig frukost på Scandic Kramer börjar man väl känna sig som folk igen. Ser annars fram emot en bra dag med kollegorna “O” och “K”. Tanken är att kvällen ska avslutas i restaurangen i det gamla kallbadhuset utanför Lomma/Bjärred. Hoppas nu bara att det är öppet ikväll :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *