Bästa myndighetssajten 2007

InternetWorld - Bästa myndighetssajt 2007
InternetWorld – Bästa myndighetssajt 2007

Igår var det dags för prisutdelning i InternetWorlds tävling “Sveriges bästa sajter 2007”. Återigen var skatteverket.se nominerad i klassen “Myndighet och organisation”. Vi vann 2005 och nu var det dags igen. Otroligt roligt.

Nominerade i kategorin Myndighet och Organisation var

Saxat från internetworld.idg.se

Det finns goda grunder till att intresset för att deklarera över nätet formligen exploderar. Det är lika enkelt och smidigt som att göra sin flyttanmälan eller ansöka om jämkning. Skatteverket har arbetat långsiktigt och systematiskt för att bygga upp e-tjänster på nätet. Idag är Skatteverkets sajt imponerande stor, stabil och inte minst ett föredöme för andra myndigheter. Mycket har också hänt på senare tid. Sajten har fått en uppfräschning, och den är tydlig och strukturerad. Mycket av arbetet syns inte på ytan – de bakomliggande systemen är både många och komplexa. Just därför är Skatteverkets sajt idag imponerande.

Nästa år ska det bli riktigt spännande. Vi har en massa stora saker på gång för skatteverket.se. En nominering för kronofogden.se kanske? Vi har ett rejält ansiktslyft på gång även för dem. Vet också att kollegorna på Tullverket har en massa på gång. Dessutom lanserade CSN äntligen en ny fräsch webbplats, som jag i och för sig inte hunnit titta närmare på. Trist och tråkigt i myndighetssverige!? Njae… jag tycker det verkar hända massor :-).

Tidigare inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *