Lightbox 2.0 webbfotogalleri

För bara några dagar sedan skrev jag ett inlägg om en plugin till WordPress som ger dig “Lightbox” på ett otroligt smidigt sätt. Jag gillar effekten och tycker att det är ett riktigt snyggt sätt att presentera sina foton på. På bloggen “Photoshop Lab” finns massor av suveräna tips och tricks för Photoshop, och nu har man även ett par inlägg om just Lightbox. I Photoshop har man, sedan ett par versioner tillbaka, möjligheten att automatiskt skapa webbfotogallerier på ett smidigt sätt. Inläggen handlar om just detta, och hur du bygger din egen mall med Lightbox 2.0 stuk. För att snabbt och enkelt skapa ett fotoalbum i Photoshop väljer du bara “Arkiv” / “Automatisera” / “Webbfotogalleri” (om du alltså har den svenska versionen). De mallar som man kan välja är i mitt tycke rätt enkla och tråkiga, men nu finns det alltså en guide för att skapa sin egen mall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *