Veckans demo #22 (Within you, without you)

Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club BandÄnnu en gammal favorit från vårt tidiga Beatles-projekt. George Harrisson var väl inte den flitigaste låtskrivaren i bandet. Har för mig att han knåpade ihop ett 20-tal låtar totalt. I slutet av mars 1967 så gick han iallafall in i studion och spelade in “Whitin you, without you”. Flummigt, indiskt och… rätt läckert. Ingen av de andra grabbarna i Beatles var med på inspelningen. Däremot var det några engelska grabbar på cellos och fioler och en bunt indier på dilrubas, svarmandal, tabla och tamburas. Det var George själv som spelade citar. Här är “Within you, without you” med Lotus… och en sångare som hade lite svårt med takten ibland :-):

Lotus – Whitin you without you

2 svar på ”Veckans demo #22 (Within you, without you)”

  1. Rysligt bra och proffsigt gjort. Kan man ladda ner låtarna på något sätt? Finns skivan att köpa? //Peter

  2. Kul att du gillar låten. Nja, jag hade väl bara tänkt att lägga upp någon enda låt på detta sätt. Vi gjorde aldrig någon skiva. Låtarna spelades bara in som en demo. En kul grej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *