Box – ny app inklusive 50 GB gratis utrymme

En helt ombyggd app för iPhone och iPad inklusive 50 GB fritt utrymme. Låter kanon! Är förvisso nöjd med Dropbox som jag kör sedan några år tillbaka, men lagringsutrymme kan man ju liksom aldrig få för mycket av.

Redan i februari förra året skrev jag om Box som då gav bort 50 GB nätdisk i en kampanj tillsammans med Dell. Nu har de byggt om sin app för iPhone och iPad och firar det genom att ge bort 50 GB fritt utrymme för dem som laddar ner och skapar ett konto hos dem före den 15 februari. På getonecloud.com hittar du dessutom fler appar som passar fint tillsammans med Box.

[youtube]http://youtu.be/Rt7RaX61DeQ[/youtube]

Tidigare inlägg

Ett svar på ”Box – ny app inklusive 50 GB gratis utrymme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *