LinkedIn passerar 200 miljoner medlemmar

LinkedInAnvänder du också LinkedIn i ditt nätverkande och/eller jobbsökande? Det är en hel massa människor som gör det, och faktum är att man i mitten av förra veckan meddelande att man nu passerat 200 miljoner användare. Mera statistik och en snygg liten sammanställning hittar du i inlägget “200 Million Members!” på deras blogg.

Medlemmarna finns i över 200 olika länder och varje sekund ansluter sig två nya användare till sajten. Nätverket växer alltså med över 170 000 medlemmar per dag. Faktum är att om LinkedIn skulle vara ett land, så skulle det vara det femte största i världen. Större än Brasilien, snäppet mindre än Indonesien och med en befolkning som motsvarar Frankrike, Storbritanien och Italien… tillsammans.

Länderna med flest medlemmar är, kanske inte helt oväntat USA (74 miljoner) följt av Indien (18 miljoner), Storbritannien och Brasilien (11 miljoner).

Min profil hittar du på http://se.linkedin.com/in/ahlund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *