Litet jubileum med Spotify…

Pingstafton idag, men också en vanlig lördag förmiddag framför datorn, och Spotify som spelar i bakgrunden. Strålande väder ute… men idag är det faktiskt också exakt två år sedan som den snälla användaren ”daniel” mailade över en inbjudan till just Spotify. Antagligen efter att ha läst mitt blogginlägg från den 11 maj 2007. Hade ju sett en del skriverier om vad som var på gång, och hur lyriska alla var över tjänsten, så visst var man ju nyfiken. Kan ju säga att jag fortfarande är smått lyrisk över tjänsten. Klurar dock fortfarande på hur jag ska kunna koppla ihop allt med stereon på ett vettigt sätt, utan att behöva dra kablar över halva lägenheten… men det är en helt annan fråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *