Firefox 3.1 Beta 3

Nu finns kommande Firefox 3.5 som en betaversion att plocka hem från mozilla.com. Den senaste versionen har fått versionsnumret 3.1 beta 3 trots att den färdiga versionen alltså kommer att få versionsnummer 3.5. Det sägs att det ska vara så pass många förändringar och förbättringar så att man drog till med ett större “versionssteg”.

Betaversionen innehåller en hel del nyheter. Bland annat så finns det nu stöd för html 5 implementerat. Nu är väl förvisso inte standarden för html 5 riktigt klar, och det är ju inte heller riktigt klart när den kommer att blir klar heller. Nåja, när det kommer så är iallafall Firefox förberedd. Annars så ska man ha förbättrat javascript-motorn och lagt in stöd för Geolocation och Json. Hur det stödet yttrar sig, har jag egentligen inte kollat närmare på. Funktioner för anonymt surfande med Private Browsing Mode har även förbättrats.

Firefox 3.1 beta 3 finns i en svensk version för såväl Windows som Mac och Linux.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *