Kommentar till bästa myndighetssajten 2008

InternetWorld skriver några rader och en motivering till varför skatteverket.se blev vald till årets bästa myndighetssajt 2008. Blev så nyfiken när jag såg att artikeln faktiskt fått en kommentar med rubriken “Löjligt”. Tänkte att man nu skulle få kritik för att den minsann inte alls är bra, att vi misslyckats med tillgängligheten, att man som besökare har svårt att hitta information osv.

Signaturen”dfgh” skriver

skatteverket är en organisation med i princip oändligt mycket pengar, då förväntar man sig att de gör något vettigt av dem. är inte ett dugg imponerad.

Alltså… jag ger mig tusan på att skatteverket.se bara har en bråkdel av den budget som många andra sajter har. Vi har verkligen krav på oss att göra så mycket vi kan för så lite pengar som möjligt. Ja, det är klart, om “webbredaktionen” och de projekt som skapat e-tjänster som t ex inkomstdeklarationen, bara hade fått några procent tillbaka av vad vi hjälpt till att spara åt förvaltningen… då hade det kanske i vissa ögon setts som “oändligt mycket pengar”. Nu kan jag dock meddela att det inte riktigt fungerar så i verkligen.

Hur som helst så var det en intressant kommentar :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *