Kathleen Edwards på Debaser, 4 ++++

Var ju bara tvungen att leta fram lite mera information om tjejen. Visar sig ju att albumet som jag hittat på Spotify, är hennes tredje. Albumet “Failer” kom 2003, “Back to me” kom 2005 och förra året spelade hon in “Asking for flowers”. På senaste albumet har hon med sig musiker som lirat med bl a Bob Dylan, Leonard Cohen, Sarah McLachlan, Bryan Adams och Sheryl Crow.

Så hur var giget på Debaser igår då? Jag hade ju egentligen inte några speciella förväntningar. Kanadensiska Kathleen Edwards, ensam med akustisk gitarr och ett munspel… Jo, faktum är att det var riktigt, riktigt bra. Lugnt, avspännt, sköna låtar och lite familjärt coolt mellansnack. Blev dessutom ett par extranummer med bl a en skön version av Springsteens “I’m on fire” som hon egentligen aldrig spelat live.

kathleen1

Kolla in senaste albumet på Spotify!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *