WordPress 2.6.1 är här

Så har det kommit ytterligare en liten uppdatering till WordPress. Även om det är några små buggfixar så tycker man på wordpress.org att man lika väl kan stå över den här uppdateringen om nu bara version 2.6.0 fungerar som den ska för dig.

Jodå, här hos mig fungerar det klockrent. har nyligen kommit ikapp med alla uppgraderingar av de tillägg som jag använder. Var också lite finlir med några saker efter bytet till det nya temat, men nu ska allt vara fixat.

Intresserad av vilka buggar som man fixat till 2.6.1? Du hittar dem här!

2 svar på ”WordPress 2.6.1 är här”

  1. Tänk och lägga alla sina WP installationer under WP MU och bara behöva göra en uppdatering, det vore nått. Annars kör jag auto update pluggen på några webbar och det funkar finfint.

  2. Du har inte haft nått trassel med auto update? Läste en del kommentarer från folk som visst inte fått den att funka så bra. Annars låter det iallafall ruskigt smidigt om man kunde hantera alla WP installationer (med plugins) automatiskt från ett ställe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *