Slå världsrekord när Firefox 3 släpps idag

Idag släpps äntligen Firefox 3. Efter att ha kikat in på mozilla.com kan jag bara konstatera att jag nog är lite för tidigt ute. Sajten har ännu inte uppdaterats. Nåja, jag vet ju inte vad klockan är där borta just nu egentligen.

Gänget bakom Firefox har också gett sig tusan på att man ska slå värdsrekord idag. Det ska man förhoppningsvis göra genom att Firefox 3 ska vara den programvara som laddas ner flest gånger inom 24 timmar.

Firefox 3 sägs vara såväl snabbare som säkrare och smartare (!) än tidigare. Att det dessutom finns en faslig massa smarta tilläggsprogram gör ju sedan inte saken sämre. Jag vet iallafall att jag kommer att plocka hem min kopia av programmet idag.

Läs mer om världsrekordförsöket här!

[ UPPDATERAT! ]

“Download Day starts at 10:00 a.m. Pacific Daylight Time on Tuesday, June 17th”

… det borde alltså innebära att det går att ladda ner Firefox 3 efter klockan 19 ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *