Uppdaterat till WordPress 2.5

Är på väg till kontoret i Stockholm och hade egentligen tänkt ägna en del av kvällen åt att installera nya versionen av WordPress. Var för nyfiken för att kunna vänta och satte mig vid datorn en stund redan igårkväll. Trots en relativt stor förändring (i åtminstone admin-gränssnittet) så var det inga förändringar i installationen. Upp med filerna på servern, kör uppgraderingen och efter ett par-tre minuter var allt klart. Av alla små insticksprogram som jag har installerat så var det “bara” kontaktformuläret på sidan “Om“, som inte riktigt ville vara med. Får väl kika på det i samma veva som jag försöker få fason på alla svenska tecken som rasade ihop i samband med flytten av databasen.

En förbaskat smart uppdatering är förresten hanteringen av av just alla insticksprogram/plugins. Sedan ett par versioner tillbaka syns det tydligt när det finns en uppdatering. Nu kan man välja länken “Uppdatera automatiskt”, ange finloggningsuppgifterna till webbservern (ftp) och bara köra på. Två av mina plugins har jag redan uppdaterat på det sättet. Fungerade klockrent.

Ladda ner WordPress 2.5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *