Safari för Windows

Via Jens alldeles utmärkta blogg jedisthlm.com nås man av nyheten att Apple nu kommer med Safari för Windows. Via deras sajt kan man redan nu plocka hem Safari 3 Public Beta.

Enligt Apple så laddar Safari en HTML-sida upp till en halv sekund snabbare än Firefox 2. Den laddar också javascript upp till tre gånger snabbare än Internet Explorer 7. Det stämmer säkert… men nu är det inte därför jag skyndade mig att installera den. Den största anledningen för mig är att man äntligen får en möjlighet att förhandsgranska sajter/sidor i en läsare som tidigare varit förbehållen dem som haft en Mac. Något som jag tyvärr inte har.

Bestämde mig för att börja med att importera alla bokmärken från Firefox, men då crashar Safari. Lite irriterande… men i övrigt så ser allt ut att fungera som det ska.

Tack för tipset Jens, det här bli kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *