Spotified

Hello,

In 1944, Russ Morgan, Larry Stock, and James Cavanaugh wrote the song, “You’re Nobody Till Somebody Loves You”.

Well, evidently our user daniel loves you enough to send you this invite to our very first beta test program.

Spotify is all about enjoying music again. Complete freedom to listen to whatever song you may be longing for or just switch on radio mode, sit back and let us try to play music you like……

Ett stort tack till användaren “daniel” som just såg till att jag fick min efterlängtade inbjudan till Spotify. Senast i raden av “radio på webben” så kommer tjänsten otroligt lägligt när min gamla favorit Pandora lades ner… ja, åtminstone för alla utanför USA. Jag kan dessutom konstatera att det är så mycket mer än just “radio på webben”.

Spotify är ännu så länge en “privat” beta. Ett litet (789 kB), smidigt program som du laddar ner och kör på din dator. Allt går verkligen snabbt och gränssnittet är både snyggt och intuitivt. För att vara en tjänst i beta-stadiet, så är det riktigt, riktigt lovande.

Har kollat in några av mina gamla favoriter lite snabbt, och allt ser ut att finnas med. Från Magnum, Diesel, Daryl Braithwaite, Chris Cornell, Aldo Nova, Brett Walker, Seal och Michael McDonald, till Maria Mena, Don Henley, Judas Priest, Iron Maiden och …. Toto och Paul McCartney… Imponerande.

Spotify är dessutom smart nog att “klumpa ihop” mina sökningar/resultat så att man tydligt ser flera utgåvor av samma låt/artist. Skitbra!

Nog med alla hyllningsord… nu måste jag testa lite mera :-)

3 svar på ”Spotified”

 1. Hej.

  Det är möjligen inte så att du har en inbjudan till spotify liggade, hade varit mycket tacksam om du i såfall skulle vilja dela med dej.

  /Linus

 2. Hej Linus!
  Tyvärr så har jag inte fått några inbjudningar att dela med mig av. Fick själv en sådan efter att ha skrivit några rader här på bloggen och önskat mig en.
  / Anders

 3. ingen fara, jag har förstått att det i princip verkar vara omöjligt att få tag på för tillfället, trist. skyrre att du tog dej tid o svara i alla fall!. tack.

  /linus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *