Ny version av Google Analytics

Igår presenterades en ny version av Google Analytics på en konferens i San Francisco. Inom några veckor kommer en version av verktyget som bl a kommer att göra det möjligt att personifiera vyer och maila anpassade rapporter i pdf-format. Mycket spännande att se fram emot alltså. Mer information finns på Google Analytics bloggen. Där har man också lagt upp en länk till en demo som visar en del av nyheterna. En av utvecklarna bakom den nya versionen har en bra artikel med en massa dumpar på sin sajt. Kolla in “Google Analytics Is Re-Launched: Do These Five Things First In V2”.

Har du inte skaffat ett konto än? Se då till att göra det!

Mina tidigare inlägg om Google Analytics

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *