Acrobat 8.0 på gång!?

Acrobat 8.0
Acrobat 8.0

Läste att Adobe Acrobat 8.0 är på gång. Nåja, den engelska versionen kommer väl iallafall med största sannolighet i december. Vill man promt ha den svenska versionen får man glatt vänta ända till februari nästa år. Låter som att det finns flera spännande funktioner i den nya utgåvan. Bl a ska man kunna delta i dokumentgranskningar även om man bara har en Acrobat Reader installerad. När jag kollar i senaste katalogen från Dustin så kan man även låsa att man ska kunna lägga rättigheter i PDF-filen som tillåter mottagaren att spara ett ifyllt formulär i Acrobat Reader. Det sistnämnda låter ju förbaskat spännande. Det är ju verkligen en efterfrågad “funktion” bland flertalet som laddar hem blanketter från myndigheter och kommuner. Vill du ha ett mail när deras 30-dagars testversion finns ute för nedladdning? Då är det bara att knappa in e-postadressen på den här sidan. Mer om Adobe Acrobat 8.0!

4 svar på ”Acrobat 8.0 på gång!?”

  1. Själv kör jag Foxit för att läsa PDF. Jag har också Acrobat Reader installerat men bara om det behövs. Hoppas att 8an inte är för full med funktioner så att det tar en evighet att ladda…

  2. Tack för tipset. Har inte provat Foxit själv, men blev faktiskt rekommenderad programmet av en kollega för bara några dagar sedan. Hoppas verkligen att man fått ner starttiden (!?) på 8an. De senaste versionerna har varit rent bedrövliga…

  3. Anders: Kör Foxit det är så mycket bättre. Det kan vara litet klurigt att se till så att inte webbläsaren ändå letar efter adobe reader.

  4. Hm, nu har man ju noll koll. Har installerat Foxit nu och tyckte väl att jag liksom kände igen gränssnittet på något vis. Jag kör ju faktiskt redan programmet på min USB-pinne sedan några veckor tillbaka :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *