Ny läsning

Det är alltid lika kul när paketen från Adlibris kommer med posten. Skickade en beställning på ett par nya böcker för några dagar sedan. En recension av “The Javascript Anthology” av Roger på 456 Berea Street resulterade i en order av den boken. Sedan hade jag boken “CSS For Web Designers Only” i min önskelista sedan en tid tillbaka. Ser nu fram emot en riktigt lugn och skön eftermiddag (och helg) i soffan. Återkommer med några rader när jag läst dem…

2 svar på ”Ny läsning”

  1. Nå ? hittade inga kommentarer om hur böckerna var? Tänkte lägga en beställning på Javascript anthology inom någon dag.. Var den värd 200kr? Om inte annat lär den ju ha varit bra dålig ;)

    BTW schyst blogg.

  2. Tack för kommentaren!

    Ska jag vara ärlig så har jag bara ögnat igenom Javascript Anthology. Det lilla jag har läst är helt klart värt pengarna… å då har jag ändå en himla massa sidor kvar :-)

    När det gäller CSS For Web Designers Only så ska du passa dig. Den var rörig och… ja, jag vet inte vad. Fick en känsla av att den snarare var skriven i början av 2000, och inte 2006. Dåliga exempel och gräsliga dumpar. Det kommer en recension inom kort :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *