Saigon

Saigon - One Must Die
Saigon – One Must Die

Kompisen “T” hörde av sig idag och berättade att han hittat vår gamla LP på torrentsajten filemp3.org, konverterad till mp3 och tjusigt upplagd. Så man blev ju lite nyfiken på om man skulle hitta något mera på nätet. Jag testade att söka på vårt gamla hårdrockband där jag var sångare i början/mitten av 80-talet. Till skillnad mot “riktiga” artister så blir ju en annan bara glad när (om) musiken sprids på detta sätt. Testade att söka på “Saigon” och “One Must Die” (Jo, albumet hette så)… och det lustiga är att vi syns mera nu än när vi egentligen jobbade på som värst. Är det att vara föe sin tid ;-) Albumet finns att beställa på några sajter och det ser visst ut som att något litet bolag roat sig med att plocka över den på CD och packa ihop den tillsammans med ett annat svenskt band. Intressant. På sajten “Invisionboard” spelade man låten “Feel The Power” i höstas. På “The Old School Metal Show” fanns både låtarna “…and One Must Die” och “Feel The Power” med. Här är några spännande länkar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *