Ny plattform för skatteverket.se

Dan före dan… Det är pirrigt, precis som när man var liten… blir svårt att sova inatt också. Nej, det är inte tomten jag väntar på… det är release av vår nya tekniska plattform för webbplatsen (skatteverket.se).

Det här är något som jag/vi har jobbat med sedan april-maj förra året och nu är det alltså äntligen dags. Klockan 06:20 i morgon trycker vi på “knappen” och styr om trafiken till vårt nya system. Jobbet har främst gått ut på att konvertera våra gamla handkodade (Dreamweaver) dokument och få in dem i det nya webbpubliceringssystemet. Ett gediget jobb med tanke på mängden dokument och att allt som sagt har handkodats sedan 1996. Vår webbserver har upplevt allt från Notepad och HotDog, till FrontPage och Dreamweaver. Men, nu är allt äntligen färdigtestat, vi har skruvat klart och byggt de mallar vi behöver… (så här långt). Inga större förändringar när det gäller designen (tyvärr), men det kommer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *