Firefox 1.5 är här!

Jodå, igår släppte Mozillastiftelsen version 1.5 av Firefox. Det är en första beta-version. Den skarpa varianten kommer först i slutet på året. återstår att se hur länge man får vänta om man trivs bäst med den svenska versionen.

Man snackar främst om förbättringar i användbarhet, prestanda, utbyggbarhet och säkerheten. Tydligen ska man kunna surfa snabbare genom förbättrade funktioner för cachning och förladdning av sidor. En andra betaversion är att vänta i början av oktober och därefter följer sannolikt två eller tre ytterligare versioner innan den skarpa produkten är klar i november eller december.

Allt detta skriver IDG/ComputerSweden i sitt nyhetsbrev idag.

Vill du testa beta-versionen? Ladda ner den här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *