Webbanalytiker & digital strateg

Veckans demo #31 (These Chains)

Inside Information anno 1996. En gammal favorit av Toto som finns med på deras album ”The Seventh One” från 1988. Ett riktigt höjdaralbum med låtar som ”Pamela”, ”Anna”, ”Stop Loving You” och ”Mushanga”. Den sistnämnda körde vi förresten live på rätt många spelningar. Här är ”These Chains”…

Inside Information – These Chains

2 kommentarer

  1. Patrik (Sandviken)

    Lysande Anders, TOTO är den musik jag lyssnar på uteslutande. Svårefterhärmliga.

    Var förresten på dom när dom var i Stockholm senast, det var magi ….. suck .. undrar när dom kommer tillbaka igen .

  2. Anders Åhlund

    Tackar! Jo, det är nog samma här tror jag. Jag gillar verkligen Toto som band, och grabbarna som otroligt duktiga instrumentalister. Joseph Williams och Steve Lukather och de andra har verkligen inspirerat. Deras ”Falling in between” tyckte jag också var riktigt bra. Ser redan fram mot nästa album :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 Anders Åhlund

Tema av Anders NorenUpp ↑